Vlogger Hauk-Håvard

Hauk-Håvard Myrvold foto. Roy Myrland
Hauk-Håvard Myrvold fra Fagernes i Valdres er en av dalførets aller største ildsjeler og dugnadsmenn.

Gjennom flere år har han bidratt til at hundretusener av gjester og fastboende har fått gode og minneverdige natur- eller festival-opplevelser. Vinjerock, Trollrock og Rakfiskfestivalen er noe av det han har hatt en finger eller “et par skrujern” i de siste årene. Denne sommeren blir det litt roligere på dungadsfronten, forteller Hauk-Håvard til nettavisa Langsveien.no i Gullsmedvegen i bygdebyen Fagernes.

-Det er slik at jeg har kjøpt meg eget hus for et par måneder siden og der er det litt av hvert å gjøre. Jeg visste hva jeg kjøpte, så det har ikke vært noen overraskelser, men mye god tankegang og mye jobbing har det vært. For de som vil følge med på ombygging, restaurering og innredning i huset, “drypper” det stadig ut videosnutter på Facebook, avslutter “Hauken” forsommerpraten.

Hauk-Håvard Myrvold sine “vlogger” på Facebook her: https://www.facebook.com/haukhavard/videos?lst=100009137849227%3A100000600596802%3A1529690359

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − three =