Gratis rockekonsert på stølsvangen! (Bilder og reprise av direktesending)

Gratis rockekonsert på stølsvangen! (Bilder og reprise av direktesending)

På stølsvangen til stølen Gamasama ved Yddin i Øystre-Slidre var det smekkfult med lydhøre publikummere 4. juli.

De meget underholdende og musikalske  unge mennene i “The Gamasamas” og “The Burnouts” hadde gratiskonsert da.

-Det fra denne stølen de særdeles dyktige musikerne har hentet bandnavnet sitt fra.

Det er 6. gangen Tor Myrvold Hegge, Sondre Aastveit, Syver Myrvold Hegge og Harald Hysteh Østlund, i 60-talsrockebandet The Gamasamas ,arrageret gratiskonsert sammen med sin kjære og nære medhjelpere. Foto Roy Myrland
Det er 6. gangen Tor Myrvold Hegge, Sondre Aastveit, Syver Myrvold Hegge og Harald Hysteh Østlund, i 60-talsrockebandet The Gamasamas, arrageret gratiskonsert sammen med sin kjære og nære medhjelpere. Aldri før har så mange opplevd den fenomenale spillegleden og den helt unike konsert-stemningen på Gamasama-stølen. Foto Roy Myrland

 

 

 

 

 

Videoen under er fra nettavisa Langsveien.no sin direktestrømming uder  konserten 4. juli. (Deler av sendingen ble dessverre uten lyd)

Under følger fotoserie fra arrangementet.

GRATIS Rock'n roll konsert av aller beste merke på stølen Gamasamas i Øystre-Slidre

"The Gamasamas" på Gamasama-stølen 880 moh., ved Yddin i Øystre-Slidre. Gjesteband er "Burn out" Lyden blir borte ved 71:07 minutter og kommer tilbake helt på slutten av konserten etter 117:45 minuter(her: https://www.facebook.com/Langsveien/videos/2040252682712133/?t=7067). Årsak: Løs kontakt på trådløs lyd-mottager. Beklager. Mvh RoyRelaterte: Nytt fra Valdres SpareBank 1 Hallingdal Valdres @Moahugen gard Hovrud Auto Hovli Auto As JVB Bryggesleng 2018 Trollrock @vVinjerock Stavernfestivalen Stavernfesten Slottsfjell Oppland Arbeiderblad Valdres Bakke Maskinservice AS

Slået op af langsveien.no i Onsdag den 4. juli 2018

 

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine + 17 =