-Alle som har tid, lyst og mulighet er velkommen til Svarstadmarsjen lørdag 18. august kl. 12.00

-Alle som har tid, lyst og mulighet er velkommen til Svarstadmarsjen lørdag 18. august kl. 12.00
“Svarstadmarsjen” er bygdemoro på sitt beste.

-Musikk, handel og aktiviteter for små og store, og det er gratis å oppleve.

Vidar Freslo i Lardal er ildsjelen, redaktøren og “radiostemmen”, som gleder titusenvis med sitt engasjement! Det er mange lyttere til Radio Laagendalen (med krystallklare sendinger og fargerike toner red.anm.)og glade allsang-gjester, som har fått gode og postive stunder takket være hans innsats!

18. august er det klart for et helt nytt resultat av Vidar og hans solide sambygdinger sin entusiasme og kjærlighet til sine medmennesker og bygda si. Da arrangeres “Svarstadmarsjen” og alle er hjertelig velkommen til skogbygda der huldra bor og laksen spretter, selv om de ikke går i takt og spiller.

Hovedattraksjonen på “Svarstadmarsjen” blir HMKG sitt korps og drilltropp.

-Vi har jobbet en stund for å få Garden til Svarstad og nå har vi klart det, forteller han entusiastisk til nettavisa Langsveien.no. -Heldigvis har sponsorer bidratt slik at hele arrangementet er gratis for alle å oppleve. Det blei også kroner til overs slik at gardistene skal få skikkelig middag, før de reiser tilbake til leiren i Oslo. Men viktigst er at så mange som mulig kommer og opplever noen av distriktets og landets aller beste korpsmusikere i Svarstad fra kl. 12.00 nå til lørdag, avslutter han praten.

 

HMKG til Svarstad og Svarstadmarsjen sammem med lokale korps og et kor 18. august.

http://www.radiolaagendalen.no/index.php?option=com_content&view=featured&Itemid=101


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 − seven =