Rett og slett genialt, sier mange.

Rett og slett genialt, sier mange.

Bent-Johan Pakarinen (bildet over) fra Valdres driver “Bilrutepusser’n”. Til daglig tar han imot hotellgjester som resepsjonist i høyfjellet, men ønsket å starte for seg selv og tjene noen ekstra kroner på fritiden sin. Derfor er han stadig å se på “torv og steder” der folk med bil parkerer, og tilbyr behandling av bilrutene.

-Jeg bruker en helt unik voks på bilvinduene, som gjør at vannet preller lettere av når det yrer eller regner. Det er frontruter det behandles flest av og tilbakemeldingene jeg får fra kunder inneholder ofte ordene genialt og fantastisk om resultatet. Sikkerhet og tryggere ferdsel er hovedgrunnen til at folk velger min tjeneste, forteller han til nettavisa Langsveien.no.

Facebooksiden til Bilrutepusser’n

Hvem er Bilrutepusser’n? Se her

“Verktøykasse” med remedier og utstyr er med.

Bilrutepussern Genialt, Bent Johan PAkarinen

 

 

Likte du artikkelen? Bidra gjerne til nettavisa her: http://www.langsveien.no/stott-langsveien-her/

 

Foto og tekst: Roy Myrland

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve + 6 =