Seierherrer

Seierherrer STAG Fotball Kjell Erik næss foto roy myrland
Del:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I Sportsklubben Stag i Stavern spilles kampene i 6. divisjon med glede og samspillet står i fokus.

“Vi spiller sammen” er klubbens mantra. -Det gir resultater!

Resultatet ble. 3-0 (1-0) til Stag. Direktesending fra Stagbanen i Stavern. Stag-Flint 2. Fotball 6. divisjon menn. Kommentator Jørn Thomas Larsen. Foto og produksjon. Roy Myrland/Langsveien.no og Thor Harald Odberg.

Slået op af langsveien.no i Tirsdag den 4. september 2018

Resultatet ble. 3-0 (1-0) til Stag. Direktesending fra Stagbanen i Stavern. Stag-Flint 2. Fotball 6. divisjon menn. Kommentator Jørn Thomas Larsen. Foto og produksjon. Roy Myrland/Langsveien.no og Thor Harald Odberg.

Slået op af langsveien.no i Tirsdag den 4. september 2018

 

4. September ble Flint 2, som er på 2. plass på tabellen, sendt hjem med 3 baklengsmål i baggen.

Alle 11 på banen, benken med innbyttere og trener Kjell Erik Næss (fotografert bakfra da han dirigerte laget i flomlyset) var seierherrer i Stag 4. september. Målene ble scoret av: Christer Fjellstad, Andreas Drugge og Christer Lie

Hele kampen ble direktesendt med stødige kommentarer av bensinstasjonsjef Jørn Thomas Larsen. Glassmester Thor Harald Odberg var fotograf og teknisk ansvarlig i bobilen var Roy Myrland fra Langsveien.no

For oss som har lest bøkene  til Max Lundgren fra -60 og 70 tallet,  om “11 mann” fra Åshøyden fotbollklubb i Sverige, er det nærliggende å sammenligne.  Fotballen går så det “suser” og opprykket “blinker” veldig nært i sommerbyen, nå når høstmørket senker seg og flomlys og kunstgress er “gull”.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + twenty =