MENY på Søndersrødtunet ved Helgeroa skyter duer (leirduer)!

MEny helgeroa brunlanes jeger og fiskeforening martin røsrud graven bjarne sttvig jr. dag arild bakken foto roy myrland

MENY i Helgeroa har et fenomenalt personale og godt samhold. Det gjør seg ikke sjøl og etter en hektisk sommer tok kjøpmann Dag Arild Bakken med sine ansatte, som hadde fri forrige  kvelden, på leirdubanen!

På bildet over bak fra venstre: Martine, Geir (litt bak), Dag Arild Bakken, skyteleder Bjarne Størvig jr.(helt bakerst), Espen (litt bak han også), Kaia, Ida Celine og skyteleder Martin Røsrud Graven  Foran fra venstre er: Noor Ali, Qurban, Benjamin, Jarle, Lars og “skytterprinsessen” Jo Hanneleen.

-Det er så viktig at vi trives med og har glede i både jobben og miljøet vi har. Slike kvelder som dette er gull verdt når hverdagen kommer for både kunder og oss kolleger, forteller kjøpmannen som knivet tett med sine ansatte om sisteplassen (se skyteskjema under) i leirdue turneringen turneringen.

Stolte skyttere fra MENY Sønderersrødtunet. -Stedet hvor folk møtes !  Foto Roy Myrland

Brunlanes jeger og fisk sitt flotte anlegg for hagleskyting var stedet de MENY ansatte fikk prøve seg på leirduene. Det var Martin Røsrud Graven og Bjarne Støtvig jr. som var skyteledere for de uerfarne “diskenspringerne”.

Martin Røsrud Graven er nylig kommet hjem fra Italia med en 3. plass i VM for lag og hadde god kontroll på antall treff (det var få av de) til MENY skytterne.

Bjarne Støtvig jr. er solid  ildsjel og har vært leder av Brunlanes jeger og fisk de siste 10-11 årene.

Kjøpmannn Dag Arild Bakken fikk ikke fullrost engasjementet og opplegget til Brunlanes skytterne og de MENY ansatte storkosa seg med kruttrøyk i lufta og leirduer på himmelen.

 

Hagleskyttermiløet i Brunlanes er et av landets aller beste. Her “produseres” -mestere i hagleskyting på løpende bånd. “Nesingane” på bildet under er noen av de som har vært med å legge grunnlaget for dagens triumfer på skytebanene for Brunlanesskyttere i Norge og utlandet. De har også lagt ned titusenvis av dugnadstimer timer på flotte skyteanlegget ved Helgeroa.

Fra venstre: Arild Aske, Jan Thore Nalum, Øyvind Steinsholt, Vidar Bonnagolt, Emil Dvergastein Rød og Einar Bakkene foto roy myrland

Fra venstre: Arild Aske, Jan Thore Nalum, Øyvind Steinsholt, Vidar Bonnagolt, Emil Dvergastein Rød og Einar Bakkene

skyteskjema

Full kontroll på duer og treff.

Trivelig kveld på verandaen for de ivrige ildsjelene, som alltid har ei skrøne og en god latter på lur. Kveldens tema var var innom både “herredshus” (rådhus i dag red.anm.) og de gode gamle dager fra den gang 10-ern var gul og Brunlanes var egen kommune!

Skyteleder MArtin Røsrud Graven har full kontroll på standplassen. Leirduene skyter han ut med brter på fjøla han holder og hagleladningen ser den erfarne skytteren hvor havner. -Foran, bak, under eller over leirdua. -Treffene så stort sett skytterne sjøl.

Foto og tekst: Roy Myrland 06.09.18

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 2 =