Velkommen til boklanseringen om Tysk grundighet på sitt beste, brukt for å finne, torturere og drepe folk i Valdres!

Ingeborg Solbrekken om PEder Furubotn. Torsdag 13. september kl. 19.00 lanserer Ingeborg Solbrekken (bildet over) boka si «Gestapos mest ettersøkte nordmenn». Det skjer på Valdres Folkemuseum på Fagernes. Boka er om Peder Furubotn og hans venner, som oppholdt seg mye i Valdres under 2. verdenskrig. Under er et intervju med forfatteren dagen før lanseringen. I forbindelse med boklanseringen er det også opprettet en utstilling på Valdres Folkemuseum, med mer informasjon om sentrale personer i boka. Boklanseringen starter kl 19.00 på Valdres Folkemuesum på Fagernes 13. september og er åpen for alle. Tysk

Torsdag 13. september kl. 19.00 lanserer Ingeborg Solbrekken (bildet over) boka si «Gestapos mest ettersøkte nordmenn». Det skjer på Valdres Folkemuseum på Fagernes.

Boka er om Peder Furubotn og hans komunistedede motstandsbevegelse, som bodde i Valdres under 2. verdenskrig. Operasjonen “Almenrausch” 14. juli -44 omtales spesielt.

Under er intervju med forfatteren dagen før lanseringen.

I forbindelse med boklanseringen er det også opprettet en utstilling på Valdres Folkemuseum, med informasjon om sentrale personer i boka.

Boklanseringen starter kl 19.00 på Valdres Folkemuesum på Fagernes 13. september og er åpen for alle.

Les mere her: http://valdresmusea.no/kvaskjer_detalj.asp?nid=461&lid=1&cid=131

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − 5 =