Dyp grøft, høyt til fjells i fritids eldoradoet på Vaset

Dyp grøft, høyt til fjells i fritids eldoradoet på Vaset

Ved Vaset Skiheiser legges det nå ut hyttetomter for salg. Beliggenhet er i noe av Valdres sitt fineste område, med brøyta vei hele vinteren og høystandard på infrastrukturen. I sommerhalvåret er området en del av europas største sammenhengende stølsområde, med beitende husdyr, åpne støler og et eldorado for sykkel- og fotturer.

-Dette frister forhåpentligvis potensielle hyttekjøpere, sier Olav Brenna Hansen (til venstre på bildet over) i Vaset Skiheiser. Han er nærmeste nabo til og selger av tomtene. Han er også med i grøfta og utfører grunnarbeidene til hyttetomtene som har flott beliggenhet (se her).

Nils Steinar Bergheim (til høyre på bildet over) er Valdres-entreprenøren, som med dynamitt, solid redskap og skikkelig erfaring lager den 4-5 meter dype grøfta.  Den trengs til vann og avløp og blir dyp nok og skikkelig utført.

Les mere om prospektet og Vaset Skiheiser her: http://www.vasetskiheiser.no/hytter


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + fourteen =