De grønnkledde i Stavern til 5.!

De grønnkledde i Stavern til 5.!
Sportsklubben Stag i Stavern sine fotball-herrer “seilte” inn til seier i stiv kuling og regn tirsdag kveld.

Dermed blir det 5. divisjonfotball i Stavern i sesongen 2019! Fra venstre: Trener Kjell Erik Næss, materialforvalter Thor Harald Odberg og sportslig leder Jørn Thomas Larsen i Stag.

2-1 seieren over Halsen 2 sørget  for at klubben nå vinner serien og rykker rett opp fra 6. Målscorere for Stag var Andrea Drugge og Christer Fjellstad. For Halsen 2 var det Henning Sjulstad som putta kula i målet.

Seieren over Halsen 2, bidro til at laget nå har 40 poeng på tabellen. På 2. plass i 6. divisjon i Vestfold er Tønsberg FK 2 med 33 poeng. Med to kamper igjen i serien er det allerede avgjort. Sportsklubben Stag i Stavern skal spille i 5. divisjon i sesongen 2019!

Dermed er det bare å heise flagget til topps i sommerbyen og glede seg til de til siste hjemmekampen 2. oktober. -Da kommer Svarstad IL på besøk!

Livestreamen fra nettavisa Langsveien.no fra kampen 11. september mot Halsen 2 kan sees i sin helhet under og det er GRATIS å se på.

Kommentator var Jørn Thomas Larsen og foto var det Thor Harald Odberg som stod for. Produsent var Roy Myrland.

 

Henning Sjulstad. Målscorer for Halsen 2.

Den blideste og mest fornøyde mannen på banen etter kampen var superveteranene Henning Tallakstad fra Halsen 2. Han har bl.a. solid fartstid i Svarstad Il og har fortsatt eminent ballkontroll, solid skuddfot, raske vendinger og et skikkelig overblikk i spillet, som han brukte til å gi Halsen 2 et trøstemål på Stagbanen i uværet .

Sk Stag – Halsen 2. 6 div.Vestfold.Stiv kuling og regn gjorde sitt til av vi sleit litt med lyd og stabilt bildet. Stort sett så er det lyd , men den detter ut noen ganger i starten av kapen.Stagbanen Stavern. Kommentator: Jørn Thomas Larsen. Kamera: Tor Harald Odberg. Produsent: Roy Myrland-Langsveien.no

Slået op af langsveien.no i Tirsdag den 18. september 2018


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − three =