De har det moro. De har trua. De er skiskyttere fra Valdres, som gjør drangedøler av seg i helgen

De har det moro. De har trua. De er skiskyttere fra Valdres, som gjør drangedøler av seg i helgen

Norgesmesterskapet i rulleskiskyting arrangeres i Drangedal denne helgen.

På bildet over er fra venstre Christian Thon Christensen, Skrautvål IL. Han var eneste valdris som hadde kvalifisert seg til skytefinalen som ble avviklet lørdag. Skyting i ekstremværet “Knud” sine vindkuler på Gautefallheia behersket Christian godt, men manglet to fattige blinker for å kunne delta i “superfinalen”.

Se og hør Christian Thon Christensen blir intervjuet her før rennstart. (5:40 ut i videoen)

Nr. 2 fra venstre er Harald Øygard, Skrautvål IL / Team Kjelstad, ser fram til helgens konkurranser og sitt første NM på rulleski som seniorløper.

Han intervjues her.

Nr. 3 fra venstre er Marit Øygard, Skrautvål IL. Hun starter kl. 09.34 i lørdagens sprint. Intervjuet med henne er her dagen(7:36 ut i videoen) før NM starten på Gautefall Biathlon.

Helt til høyre står Vegard Thon, Skrautvål IL / Team Valdres Ski . Han starter i sprintkonkurransen kl.14.45.30 og har teamkamerat Christian Thon Christensen 8 minutter og 30 sekunder foran seg i løypa.

Intervju med Vegard Thon her. (13:00 ut i videoen)

Trener og “toppidrettspappa” Ottar Øygard er en fenomenalt dyktig og engasjert trener for skiskytterne i Team Valdres Ski, so alltid finner noe som er bra og positivt i det de unge presterer om det er trening eller konkurranse. Han sørger for at skytterne har “lave skuldre” før konkurransen og at det både er moro og spennende å være med på NM i rulleskiskyting.

Se og hør intervjuet med Ottar Øygard her. (10:28 ut i videoen)

Direktesendingen av alle klasser fra sprintkonkurransen i norgesmesterskapet i rulleskiskyting 22. september er her (sendestart kl.10.00)

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 − 2 =