Amfiet på Tingvang er klart

Amfiet

 Amfiet-Pressemelding 27.09.18

Laurdag 1.september fekk Øystre Slidre kommune overrekt ein sjekk frå Sparebankstiftelsen i Øystre Slidre. Den var på 400 000kr til amfiet ved Ungdomens kulturhus Gapahuken på Tingvang. Onsdag denne veka vart amfiet ferdigstilt.

 

Amfiet inngår i Tingvang kulturarena, og er bygd i stein med om lag 300 sitteplassar. Amfiet vil bli brukt til konsertar og i andre kulturelle samanhengar, i kombinasjon med mobilscene eller støypt scenedekke på bakkenivå. Det øvrige uteområdet kring Gapahuken vil bli ferdigstilt våren/sumaren 2019.

 

amfiet
Nøyaktighet og prsisjon da amfiet ble bygget av Fagernes Anlegg A/S  på Tingvang i Valdres i september 2018.

Kommunen ynskjer på vegner av innbyggjarane å takke Sparebankstiftelsen i Øystre Slidre for stønaden, som vart gjeve som ei gåve til bygdefoket i samband med banken sitt 150årsjubileum. Me vil óg takke Fagernes Anlegg for ein raskt og godt utført jobb. Amfiet er teikna av Hans Kristian Syversen.

Amfiet Pressemelding 27.09.18
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 − 16 =