Nå er pinnekjøtt fra norske lam på vei til butikkene!
Det er Spesialgrossisten A/S avd. Sandefjord, som distribuerer pinnekjøtt fra Pers Kjøkken A/S ut i butikkene.
På bildet over: Daglig leder Jan Thore Lauritzen (bak til venstre) og selger Jens Rolf Bugge i Spesialgrossisten A/S i Sandefjord.
Spesialgrossisten AS er en salgs- og distribusjonskanal dagligvarekjedene ofte benytter for lokal og kortreist mat i nesten hele Norge.
Pers Kjøkken A/S er en tradisjonsrik produsent av pålegg og kjøttprodukter. Sandefjordsprodusenten har mengder med utmerkelser for sine varer.
Spesialgrossisten A/S i Sandefjord utvider stadig sortimentet som distribueres i Telemark og Vestfold. -Neste produkt vi tar inn og distribuerer nå i høst blir rakfisk fra Noraker Gård i Valdres, forteller Jan Thore Lauritzen.
Det er i moderne lokaler med store kjøle. og fryserom, varene distribueres fra. Jens Rolf Bugge har solid erfaring fra dagligvarebransjen og er stolt av varene som han er med og selger. -De produsentene vi har varer fra er engasjerte og nøyaktige i produksjonen. Da blir det til at de leverer kvalitets-mat, som både smaker og ser bra ut. Det merker vi på salget som bare øker og øker, avslutter han “morra-møtet” før veien kaller og ventende pinnekjøtt-kunder skal besøkes.
Fotoserie med litt av sortimentet under.

Sild er snaddermat og godt hele året, sier Jens Rolf Bugge.
Dette smaker rett og slett godt!
Kjøttfolk med suksess i Pers Kjøkken A/S produserer god mat.
Mye godt pålegg i sortimentet
forskjellige produkter
Leverpostei som smaker!
I dag heter det seg: “Fjordland har reddet mange liv”. -Tidligere var det silda som gjorde det.
Smakfullt og godt
Fargerikt på kjølerommet.
Kanda A/S i Larvik distribuerer også produkter gjennom spesialgrossisten.



Foto og tekst: Roy Myrland 07.10.18.