Årets pinnekjøtt !

Pinnekjøtt Jan Thore Lauritzen Jens Rolf Bugge spesialgrossisten foto roy myrland
Nå er pinnekjøtt fra norske lam på vei til butikkene!

Det er Spesialgrossisten A/S avd. Sandefjord, som distribuerer pinnekjøtt fra Pers Kjøkken A/S ut i butikkene.
På bildet over: Daglig leder Jan Thore Lauritzen (bak til venstre) og selger Jens Rolf Bugge i Spesialgrossisten A/S i Sandefjord.

Spesialgrossisten AS er en salgs- og distribusjonskanal dagligvarekjedene ofte benytter for lokal og kortreist mat i nesten hele Norge.

Pers Kjøkken A/S er en tradisjonsrik produsent av pålegg og kjøttprodukter. Sandefjordsprodusenten har mengder med utmerkelser for sine varer.

Spesialgrossisten A/S i Sandefjord utvider stadig sortimentet som distribueres i Telemark og Vestfold. -Neste produkt vi tar inn og distribuerer nå i høst blir rakfisk fra Noraker Gård i Valdres, forteller Jan Thore Lauritzen.

Det er i moderne lokaler med store kjøle. og fryserom, varene distribueres fra. Jens Rolf Bugge har solid erfaring fra dagligvarebransjen og er stolt av varene som han er med og selger. -De produsentene vi har varer fra er engasjerte og nøyaktige i produksjonen. Da blir det til at de leverer kvalitets-mat, som både smaker og ser bra ut. Det merker vi på salget som bare øker og øker, avslutter han “morra-møtet” før veien kaller og ventende pinnekjøtt-kunder skal besøkes.

Fotoserie med litt av sortimentet under.
Setter du pris på og liker det du ser og leser her på Langsveien.no? Bidra gjerne til flere slike artikler og bilder om du har lyst og mulighet.

Sild er snaddermat og godt hele året, sier Jens Rolf Bugge.

Dette smaker rett og slett godt!

Kjøttfolk med suksess i Pers Kjøkken A/S produserer god mat.

Mye godt pålegg i sortimentet

 

forskjellige produkter

Leverpostei som smaker!

I dag heter det seg: “Fjordland har reddet mange liv”. -Tidligere var det silda som gjorde det.

Smakfullt og godt

Fargerikt på kjølerommet.

Kanda A/S i Larvik distribuerer også produkter gjennom spesialgrossisten.

Setter du pris på og liker det du ser og leser her på Langsveien.no? Bidra gjerne til flere slike artikler og bilder om du har lyst og mulighet.

 

Jan Thore Lauritzen i Spesialgrossisten A/S avd. Sandefjord distribuerer lokalmat av beste merke! -Småskalaprodusenter av lokal og kortreist mat møter mange og store utfordringer i salg, logistikk, eksponering og ikke minst matsikkerhet – derfor har veien til kjedenes butikkhyller ofte vært lang og trang! Godt Lokalt-konseptet er utviklet av Spesialgrossisten AS for å møte disse utfordringene!
Daglig leder Jan Thore Lauritzen i Spesialgrossisten A/S avd. Sandefjord distribuerer lokalmat av beste merke! -Småskalaprodusenter av lokal og kortreist mat møter mange og store utfordringer i salg, logistikk, eksponering og ikke minst matsikkerhet – derfor har veien til kjedenes butikkhyller ofte vært lang og trang! Godt Lokalt-konseptet er utviklet av Spesialgrossisten A/S for å møte disse utfordringene!

 

Setter du pris på og liker det du ser og leser her på Langsveien.no? Bidra gjerne til flere slike artikler og bilder om du har lyst og mulighet.

 

Foto og tekst: Roy Myrland 07.10.18.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + fifteen =