Bra Ford salg og 500 m2 nybygg!

Stig Aastveit Leira nybygg ford toyota bil valdres hallngdal indre sogn foto roy myrland

Ford-forhandler Hovrud Aurot A/S på Leira i Valdres utvider lokalene sine og planlegger å ansette flere medarbeidere.

Stig Aasrud (bildet over) er daglig leder for Hovrud Auto A/S. Han stortrives om dagen med å se at nybygget på baksiden av butikken reiser seg. Det er Valdres Bygg A/S som bygger og totalt skal det bli drøyt 500 m2 under tak.

Stig Aastveit forteller videre:

-Her blir det vaskehall, verksted, delelager, oppretter-avdeling og klargjøringshall. Opprettingen blir felles med Hovli Auto A/S (Toyota forhandler, som holder til vegg i vegg og har samme eiere som Hovrud Auto red.anm.).  Bygget er beregnet ferdigstillet før jul og vi satser på å bruke lokalene der fra februar 2019.

Gladnyheten i “byggemeldingen” er: I og med at Ford sine modeller er så populære biler i Valdres, indre Sogn og Hallingdal, så medfører det at vi ser ut til å trenge flere medarbeidere når vi flytter inn i  nybygget, avslutter Stig Aastveit byggepraten i salgslokalet på Leira.

Valdres bygg Hovrud Auto foto roy myrland

Tett tak er godt å ha når høsten er i gang.

Nybygget blir liggende bak salglokalet til høyre på bildet. E 16 går rett forbi på andre siden.

Foto og tekst: Roy Myrland 13.10.18

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen + eight =