Rosa steiner og pynta muffins!

Heidi Arnesen Fagernes kjøpesenter barnekreftforskning Foto roy myrland
Fagernes Kjøpesenter feirer 9 års jubileum med bl.a. rosa steiner og “muffins verksted”.

På bildet over: Selene (til venstre) og Martine, pyntet rosa muffins av aller beste sort, sammen med senterleder Heidi Arnesen.

Senterleder Heidi Arnesen er ei driftig og engasjert dame, som bruker muligheten jubileumsfeiringen til senteret gir, til å bidra til noe større. Det å sette fokus på og bidra til kampen mot kreft er det handler om.  -En av aktivitetene er “Verdens største strikka bh” , som allerede henger utvendig på senteret.

Barnekreftforskningen var i fokus 11.-13. oktober. På et bord i 1. etasje var det rigget til et skikkelig muffinsverksted, med både smørkrem og marZipan til å pynte med.  Her kunne barn i alle aldre får prøve seg som konditorer og hver ferdigpyntet muffins bidro med 30.- til barnekreftforskningen.

Fagerens barnehage hadde også bidratt til aktiviteten. Der var det blitt malt 200 rosa steiner, som blei delt ut gratis på senteret. -Ideen med steinene er at folk kan legge de akkurat hvor de vil, for å minne om at vi bør bry oss med omtanke og engasjement for barnkreftforskningen, fortalte Heidi Arnesen ved bordet, der konditorlærlingene gladelig pyntet rosa og gode muffins.

Barnekreftforeningen sin side her

Fagernes Kjøpesenter med rosa ballonger i kampen mot kreft.
Foto Roy Myrland
Muffinsverkstedet er et at tiltakene senterleder Heidi Arnesen bruker nå i høst for å bidra i kreftkampen. Foto Roy Myrland

Omsorg og omtanke.

Muffinsene kunne kjøpes for 30.- ferdig pyntet
MarZipan og smørkrem med riktig farge. Foto Roy Myrland
200 steiner malt av Fagernes barnehage. Det var også lagt opp løype ut på Vesleøya for å legge steinene i varde der. Foto Roy Myrland
Slik skulle det gjøres. Foto Roy Myrland
Fagernes Kjøpesenter 13. oktober 2018. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × five =