“Den magiske hemmelegheita”, av Kirsten Onstad

"Den magiske hemmelegheita", av Kirsten Onstad

1. november ble barneboka  “Den magiske hemmelegheita”, av Kirsten Onstad (til venstre på bildet over) lansert. Det hele skjedde på møtet til Nord-Aurdal Mållag på Fagernes. Ordfører Inger Torunn Klosbøle (til høyre på bildet over) kom med gode ord og fine blomster til lanseringen av  den første barneboka som er skrevet i Valdres på lang tid.

Klikk her eller på lenken under. Der intervjues forfatter Kirsten Onstad sammen med Bjørn Karsrud og Aud Søyland fra mållaget og Kvitvella Forlag.

https://youtu.be/QaKGz87YGzc

https://youtu.be/QaKGz87YGzc

Mange frammøtte og god stemning da Kirsten Onstad (foran til høyre) sin bok ble lansert. Gode hjelpere til salg og distribusjon var også til stede. Bak fra venstre. Kjell Ivar Andersen og Sara Granheim. Foto Roy Myrland/www.langsveien.no

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen + fifteen =