Trimgeneralen Rune Stenslette

Trimgeneralen Rune Stenslette
Rune Stenslette fra Begnadalen har satt seg som mål å få 10 000 nordmenn ut på tur.

Se og hør intervjuet med den energiske begnadølen, som evner å motivere folk til å gå den lille turen i nærmiljøet. De turene gjør godt for både kropp og psyke, sier Rune Stenslette.

Facebook gruppen er her: https://www.facebook.com/groups/264376330794155/

På Facebooksiden står følgende om gruppa:

Dette er Norges beste trimtilbud . Du bestemmer farten selv , du kan gå jogge , springe , gå sakte i eget tempo. Du kan sette deg å hvile litt om du ønsker det . Du kan i følge med noen eller gå alene om du ønsker det . Du trenger ikke dyre sko eller dyre klær . Kom som du er. Det er ingen aldersgrense hverken opp eller ned .Du kan være med uavhengig av din helsetilstand…. men husk det er helse i hevrt et steg ..Alle stedene startes det kl 18.00 . Kl 19.00 samles det til sosialt samvær med kaffe frukt å te . Å alt er gratis men slenger til en 20 kroning for kaffe så mottas det med takk . I tillegg får alle som er med å trimmer i eget tempo et rabattkort hos ulike samarbeidspartnere . Årets trimmer i Begnadalen , Hønefoss å Jevnaker er med trekning om få eie en splitter ny bil i 1 mnd . Javist lønner det seg å være med i trim og Motovasjonsgruppa # runestrimoggågruppe . Vel møtt

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen + 13 =