Gå ikke glipp av “Elskovsdrikken”! -16. og 17. november serveres den.

Medvirkende i skuespillet, hvor Bente Nordli Holden er instruktør, er på bildet over: Fremste rekke: Lars Endre Strand, Olav Ranum, Mette Gjevre Granli, Målfrid Flaskerud, Trygve Granheim. Bak:Terje Norodd Holden, Gunnar Baden, Aud Ringsaker, Tone Kristin Skoglund, Elin Strand, Anne Heidi Hillestad, Bente Norli Holden, Elisabeth Ringsaker, Ranveig Brujord. Ikke tilstede: Britt Ingvaldsen, Guri Strand, Lise Amundsen Foto Roy myrland www.langsveien.no elskovsdrikken

Solabu Ungdomslag i Ulnes i Valdres spiller teaterstykket “Elskovsdrikken” 16. og 17. november.

Billetter er til salgs nå på Soalbu.no

Medvirkende i skuespillet, hvor Bente Nordli Holden er instruktør, er på bildet over: Fremste rekke: Lars Endre Strand, Olav Ranum, Mette Gjevre Granli, Målfrid Flaskerud, Trygve Granheim. Bak:Terje Norodd Holden, Gunnar Baden, Aud Ringsaker, Tone Kristin Skoglund, Elin Strand, Anne Heidi Hillestad, Bente Norli Holden, Elisabeth Ringsaker, Ranveig Brujord.

Ikke tilstede: Britt Ingvaldsen, Guri Strand, Lise Amundsen
Se og hør mere i innslaget over:
“Heimføing” Bildet sier mere enn tusen ord!
Gjøk og sissik, trost og (s)tær…
Det er fyr i oven, nok med god mat og drikke. Stemningen er på topp når Solabu Ungdomslag øver inn “Elskovsdrikken”. Publikum kan virkelig glede seg til ei teaterforestilling av det helt unike slaget! “Løp og kjøp”. Billetter selges på www.soalbu.no

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × three =