Kjøpmann Dag Arild Bakken

Dag Arild Bakken MENY hjemkjøring service helgeroa foto roy myrland

Ansvarsfulle kjøpmenn av det gode gamle slaget, som eide egen butikk og varer, er sjelden å oppleve i dag. -De få som er igjen burde vært “rødlistet”!

Kjøpmennene engasjerte seg i lokalmiljøet, var sjølstendige og hjalp sine kunder. Stort sett så gjorde de så godt de kunne for at folk skule trives og handle i akkurat deres butikk, om den var liten eller stor, eller om den lå på landet eller i byen.

I Søndersrød Landhandel ved Helgeroa (MENY Søndersrødtunet) er Dag Arild Bakken (bildet over) kjøpmann i 3. generasjon. Han er kjøpmann i ordets rette forstand og har sine kunder i fokus.

Kundeservice er punkt 1. og hjemkjøring av varer er en selvfølge, om kunden ønsker det, for Dag Arild Bakken. Han forteller videre: Varebestillingen gjør kundene selv via netthandelen vår. Om de vil hente eller ha det hjemkjørt, velger de event. selv i nettbutikken.

MENY butikken er på “Søndersrødtunet -stedet hvor folk møtes”.

3295 er postnummeret du event må bruke om det er Dag Arild Bakken og hans betjening du vil handle med i nettbutikken her: https://meny.no/Varer/

Bildet under. Varene pakkes i butikken etter kundens bestlling.  Tørrvarer, frukt og grønt, kjølevarer, og frossenvarer pakkes ordentelig med fryseelementer og kort tid i varebilen

rødlistet kjøpmenn dag arild bakken
Varelevering etter netthandel med Dag Arild Bakken og MENY Søndersrødtunet.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ten + nineteen =