Forventningsfull og stolt

Geir Mellingen er både stolt og froventningsfull til julesalget
Mengder med julepynt og -dekor på Gjennestad Hagesenter!
Daglig leder Geir Mellingen (bildet over) på Gjennestad Hagesenter i Stokke i Vestfold er både forventningsfull og stolt nå!
Den aktive “hagekremmeren” og hans medarbeidere, er blant østlandets aller fremste trendsettere og tilbydere. Hele året tilbyr de “interiør” til både ute og inne bruk. -Vi er stolte av det flotte utvalget vårt og forventningen til årets julehandel er store sier Geir Mellingen.
Varer fra årets julesortiment i det “bugnende” hagesenter, er med og skaper julesteming i tistusenvis av hytter, hus og leiligheter.

Minatyrutgaven av den tradisjonelle stallen, som en jødisk “skålesnekker” en gang satt opp for ca 2000 år siden, har fått solid konkurranse nå i 2018. Sau, kyr og andre dyr har fått avløsning.
-Landsbymotiver og julemiljøer i forskjellige varianter, har fått mere og mere plass de siste årene. Her kan folk velge og komponere sjøl hvordan de vil utforme “juletablået” og det er en stigende trend, forteller Geir Mellingen.
Et stort utvalg av det “nyeste nye” av julebelysning blinker og skinner flott i hagesenteret.
Gjennestad Hagesenter sitt årlige julemarked, med over 100 (!) utstillere er 7-8 desember i år. -Da tilbys håndarbeid, julevarer og andre relaterte juleprodukter, fra lokale produsenter, avslutter en både spent og stolt hagesenterleder.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 3 =