Sting til Valdres lørdag 15. juni

Sting til Valdres lørdag 15. juni
Sting turnéåpner på Beitostølen lørdag 15. juni

Cherrytree Management og Live Nation er stolte over å annonsere at Sting tar med seg sin 
Sting: My Songs turné til Europa neste sommer. 15. juni kan norske fans oppleve den fantastiske liveartisten på Beitostølen Stadion, som en del av festivalen Beitostølen Live. Billetter legges ut fredag 7.desember kl 09.00 via Ticketmaster.
Med Jotunheimen som kulisser blir Sting: My Songs et energisk og dynamisk show, med fokus på de mest elskede låtene til den 16. ganger Grammy-vinnende artistens karriere med The Police og som soloartist. Publikum kan forvente å høre hitlåter som «Englishman In New York», «Fields Of Gold», «Shape Of My Heart», «Every Breath You Take», «Roxanne», «Message In A Bottle» og mange flere, fremført av Sting akkompagnert av et fremragende elektrisk rockeensemble.
Den lille fjellandsbyen 900moh med kun 382 innbyggere er i enorm utvikling på alle fronter. Beitostølen er mest kjent som en av Norges beste skidestinasjoner, men satser tungt som helårsdestinasjon. Beitosprinten er gjennomført, World Cup i langrenn står for tur, og til sommeren skal Sting fylle Beitostølen Stadion i spektakulære omgivelser.
-Å få besøk av en verdensartist som Sting gjør at Beitostølen virkelig blir satt på kulturkartet. At vi fikk turnéåpningen i tillegg var helt fantastisk, sier direktør i Beitostølen Resort, Atle Hovi. 
Beitostølen Live, med det lokale næringslivet i ryggen, ønsker å levere flere verdensartister til Beitostølen i årene som kommer. 
-Vi er prisgitt en destinasjon der folk tenker stort, tør å satse, og er villige til å bidra til verdiskaping på alle plan. Uten næringens store engasjement hadde ikke dette vært gjennomførbart, forteller festivalsjef Atle Dalen. 
-Sting solgte ut 8000 billetter på 2,5 timer da han var på Hamar, så det blir garantert rift om det samme antall billetter vi legger ut fredag. Opplevelsen av en så stor artist, på en så liten plass, i så fantastiske omgivelser på fjellet blir helt unik, mener Dalen.
Flere artister slippes senere.
Tekst:Pressemelding
Foto:  Eric Ryan Anderson

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × two =