Tanken på hjul til jul

ta ken på hjul til jul fantasiparken gunnar's verksted gunnar berven foto roy myrland

Gunnar’s Verksted i Larvik er en unik perle for folk som liker “opplevelser”, som er litt utenom hopeslott og “plastikk fantastikk” parker.

Thomas Numme og Harald Rønneberg i programmet “Senkveld” på TV 2 fikk ikke fullrost Gunnar’s Verksted da de gjorde unna konkurranser i serien der. Store deler av året er det grupper og firmaer som booker anlegget, men i sommerhalvåret er stedet åpent for folk flest også.

Nå har Gunnar Berven (bildet over) et nytt prosjekt på gang!
Glassfibertanken skal få luke montert bak. Avtrekksviften skal sørge for at røyken fra bålpanna kommer ut gjennom skorsteinen på lavo-tanken. Foto Roy Myrland

-Jeg hadde et par glassfibertanker bak verkstedet og nå som jeg har kappet av bakenden på denne, kom jeg på å stable den opp på en henger. Dermed blir det “gapahuk” med både bålpanne, flatskjerm, sitteplasser og mye annet “snadder” inne i, når “den greia her” blir ferdig før jul.

Tanken med  tanken er at den skal stroppes fast oppe på en toakslet henger. Dermed kan jeg reise litt rundt og vise, forklare og promotere “Gunnar’s Verksted” både sommer og vinter. Kanskje blir det en tur til Bergen også, jeg har jo tak i tanken som tåler regn. Ved har jeg med om det skulle bli kalt langs veien, så vi får se avslutter Gunnar Berven praten i tunet på Bervi i Larvik.

Hjemmeside Gunnar’s Verksted

Under er tidligere videoer fra Gunnar’s Verksted

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × three =