Jobb i Valdres? – Nå skal åpne stillinger i Valdres framheves!

Jobb i Valdres? - Nå skal åpne stillinger i Valdres framheves!

Nå skal åpne stillinger i Valdres framheves!

Bildet over: Ben Ormstad (bak) og Simen Thorsrud i firmaet TALA. 

TALA, firmaet bak suksessen iValdres.no, har i disse dager lansert den splitter nye tjenesten Åpne stillinger. Her ønsker de å gjøre det enklere for folk å inkluderes i arbeidslivet i Valdres, ved å vise fram hvilke bedrifter som er positive til å høre fra gode kandidater – selv om de i utgangspunktet ikke har noen ledige stillinger.

Tala åpen stilling Valdres reklamebyrå

– Med tanke på at seksjonen med ledige stillinger på iValdres.no er en av de mest besøkte nettsidene i regionen, ville vi nå gjøre noe mer for arbeidslivet her, sier Simen Thorsrud, daglig leder i TALA.

– Ofte kan det som nyinnflytter eller tilbakeflytter i Valdres være vanskelig å komme seg i arbeid, fordi ikke alle bedrifter lyser ut de ledige stillingene sine.

Thorsrud forteller at både han og andre har bekjente som har slitt med å få arbeid etter å ha flytta til Valdres, enten som resultat av for få utlyste stillinger, eller fordi de har hatt for høy utdanning.

 

Oppfordrer alle bedrifter til å være med

TALA oppfordrer alle lokalbedriftene i Valdres til å henge seg på den nye tjenesten, for å hjelpe kvalifiserte jobbsøkere i arbeid.

– Tjenesten er gratis, og vi håper alle bedrifter setter av noen få minutter til å skrive én eller flere åpne stillinger, slik at de holder døra på gløtt for «drømmekandidaten», sier Thorsrud. – Bare send inn en kort beskrivelse av kvalifikasjonene dere er ute etter, samt kontaktinformasjon, så publiserer vi stillingen for dere.

Nå skal åpne stillinger i Valdres framheves! TALA, firmaet bak suksessen iValdres.no, har i disse dager lansert den splitter nye tjenesten Åpne stillinger. Her ønsker de å gjøre det enklere for folk å inkluderes i arbeidslivet i Valdres, ved å vise fram hvilke bedrifter som er positive til å høre fra gode kandidater – selv om de i utgangspunktet ikke har noen ledige stillinger. – Med tanke på at seksjonen med ledige stillinger på iValdres.no er en av de mest besøkte nettsidene i regionen, ville vi nå gjøre noe mer for arbeidslivet her, sier Simen Thorsrud, daglig leder i TALA. – Ofte kan det som nyinnflytter eller tilbakeflytter i Valdres være vanskelig å komme seg i arbeid, fordi ikke alle bedrifter lyser ut de ledige stillingene sine. Thorsrud forteller at både han og andre har bekjente som har slitt med å få arbeid etter å ha flytta til Valdres, enten som resultat av for få utlyste stillinger, eller fordi de har hatt for høy utdanning. Oppfordrer alle bedrifter til å være med TALA oppfordrer alle lokalbedriftene i Valdres til å henge seg på den nye tjenesten, for å hjelpe kvalifiserte jobbsøkere i arbeid. – Tjenesten er gratis, og vi håper alle bedrifter setter av noen få minutter til å skrive én eller flere åpne stillinger, slik at de holder døra på gløtt for «drømmekandidaten», sier Thorsrud. – Bare send inn en kort beskrivelse av kvalifikasjonene dere er ute etter, samt kontaktinformasjon, så publiserer vi stillingen for dere. Åpne stillinger fra villige bedrifter I skrivende stund er det cirka 40 Valdresbedrifter som har

Åpne stillinger fra villige bedrifter

I skrivende stund er det cirka 40 Valdresbedrifter som har publisert åpne stillinger på iValdres.no, og antallet kommer til å øke jevnt framover.

– Med en åpen stilling på iValdres.no viser bedriftene at de gjerne hører fra jobbsøkere med kvalifikasjonene som blir etterspurt, selv om de ikke aktivt leter etter nye ansatte, forklarer Thorsrud.

Her kan du se de åpne stillingene som er tilgjengelig akkurat nå.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 4 =