Flytogets juleaksjon – til Kirkens Bymisjon

Flytogets juleaksjon - til Kirkens Bymisjon

Skal du ut å reise med Flytoget er det bare å finne fram nisselua. Også i år kan du reise med Nissebillett på Flytoget og støtte Kirkens Bymisjon. Nissebilletten gjelder i perioden fra bittelille julaften til og med 2. juledag.

Gled en som gruer seg til jul

Sammen med passasjerene ønsker Flytoget å støtte Kirkens Bymisjon og prosjektet «Sporet». Med «Sporet» vil Kirkens Bymisjon være synlig og tilstede for alle som ønsker det på Oslo S. «Sporet» tilbyr råd og veiledning, følge til øvrig hjelpeapparat, et stille rom, samtale, lystenning og omsorg. «Sporet» er et samarbeid mellom Kirkens Bymisjon og Bane Nor, og med sin tilstedeværelse på Oslo S skal Sporet fremme trivsel, trygghet og helse.

Nissebillett

Nissebilletten kjøpes ved å Vippse valgfritt beløp til Kirkens Bymisjons juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul» (Vipps 2490, merk. «Flytoget»).
Har du ikke Vipps kan du sende en SMS der det står «Glede» til 2490. Da gir du to middager til noen som trenger det. Det koster 80 kr.

Fra 0 – 400 år

Ved fremvisning av beviset på snillhet får du Nissebilletten av Flytogets flytogverter om bord eller av kundeveiledere på Oslo Lufthavn.
Alle uniformerte nisser mellom 0-400 år kan reise med Nissebillett i perioden 22.-26. desember 2018, men følelsen av å være snill nisse varer så lenge man ønsker.

Mer info om Nissebilletten

Kirkens Bymisjon

Av Jan Arne Dammen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 4 =