Det vakraste frå Valdres. – Juleevangeliet i Skrautvål kyrkje

Det vakraste frå Valdres. - Juleevangeliet i Skrautvål kyrkje

Sogneprest Kristine Inderhaug Fossheim, sammen med produsentene av sendinga. Roy Myrland fra nettavisa Langsveien.no (til venstre) og Kjell Einar Kana fra Kreativ Videoroduksjon (til høyre). Produksjonen er støttet av Valdres mållag og ValdresBil.

Det vakraste frå Valdres. -Juleevangeliet i Skrautvål kyrkje, lest av sokneprest Kristine Inderhaug Fossheim.

Juleevangeliet lest i Skrautvål kyrkje av Kristine Inderhaug Fossheim .Relaterte: Nytt fra Valdres Vestre Slidre mållag Valdres mållag Valdresbil As Reidun Borgny Dølehuset Torstein Døvre Inger Torun Klosbøle Geir Mellingen Audun Haga

Slået op af langsveien.no i Mandag den 24. december 2018

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen − three =