Nedsatt fremkommelighet på E18 Vestfold nord, onsdag 16. januar

Nedsatt fremkommelighet på E18 Vestfold nord, onsdag 16. januar

Skal du kjøre E 18 i Vestfold på onsdag må du beregne ekstra god tid, da det blir toveis trafikk og hastigheten reduseres til 50 km i timen.

E18 sørgående retning, mellom Skjeggestadbrua og Brekketunnelen vil bli stengt onsdag 16. januar fra kl. 0600 til ca. kl. 1400. Det blir da toveis trafikk i det nordgående løpet på den aktuelle strekningen. Hastigheten blir skiltet til 50 km/t.

Bentsrudkrysset (ved Holmestrand) vil bli stengt for av- og påkjøring for sørgående trafikk. Trafikanter nordfra som skal ta av fra E18, må i stedet bruke Islandkrysset eller Kopstadkrysset. Stenging og omkjøring blir godt varslet.
Horten tingrett skal på åstedsbefaring etter en trafikkulykke 12. juni 2017. De involverte kjøretøyene, tre personbiler og en trailer, vil bli plassert ut på E18, for en rekonstruksjon av hendelsesforløpet den gang.

Pressemelding fra Statens Vegvesen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × two =