Kalasseier til Martin Jørstad Ringli (14 år) i Østlandsmesterskapet 10. februar

MArtin Jørstad Ringli

Landsmesterskapet/Østlandsmesterskapet i  skiskyting foregikk i Folldal denne helgen. Martin Jørstad Ringli (bildet over) fra Øystre Slidre Skiskyttarlag vant søndag med ca 1 minutt margin og feilfri skyting i gutter 14. år

 

I sprintøvelsen lørdag, i gutter 14, var det treningskamerat Tobias Gigstad Bergene, som gikk av med seieren. Martin Jørstad Ringli sikret seg 3. plassen da.  I søndagens LM/Østalndsmesterskap var det nysmurte ski, nye skudd og ny sjangser. Det utnyttet Martin Jørstad Ringli til fulle og vant klassen. Oliver Alm fra Østre Toten Skilag tok 2. plassen lørdag og 3. plassen søndag, bak de to valdrisene. Sigurd Øygard fra Skrautvål IL gikk inn til 10. plass i gutter 16 søndag.

Intervjuet  med Martin Jørstad Ringli under, er fra lysløyperennet i Skrautvål 2018.

Alle reultater fra søndag 10. februar i Stormoegga i Folldal her

Foto: Martin M. Skrautvol

Tekst: Roy Myrland

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ten + 2 =