Sølvjenta

Sunniva Bakkene Myhre Fagernes IL Tyrvinglekene Skrautvål Valdres Foto Roy Myrland

Sunniva Bakkene Myhre bor i skibygda Skrautvål i Valdres. Sist helg deltok hun i innendørsutgaven av Tyrvinglekene i Bærum. Sammen med over 1000 andre ungdommer, konkurrerte hun i lengde, 60. meter hekk, kulestøt og høyde. Med seg til Rudhallen var en friidrettsgjeng på ca 20 personer fra Fagernes IL .

 

Det var i høyde for jenter 14., at valdresjenta tangerte sin personlig rekord og vant sølvmedaljen 9. februar. Lista lå på 1.50 meter og hun kom over i 3 forsøk. Klubbvenninne Sunniva Fjeld tok 4. plassen i samme klasse. Hun klarte 1.45 meter i 3. forsøk. Vinner i høyde for J 14, ble Malli Haldorsen fra Kongsvinger IL på høyden 1.55 meter.

Personlig rekord ble det for Sunniva Bakkene Myhre lørdag også. I lengdegropa landet hun da på 4,25 meter. Det holdt til 10. plass i klassen.

-Målet mitt for sesongen er å komme over 1.60 i høyde, sier Sunniva Bakkene Myhre, som setter stor pris på trenerne og klubbvenner. Kenneth Hoffman, Knut Erik Onstad, Rune Halle og Kåre Strande er alle solide og erfarne trenere i Fagernes IL .

Sunniva Bakkene Myhre Fagernes IL Tyrvinglekene Skrautvål Valdres Foto Roy Myrland

-Det er moro å se hvor langt jeg kan komme. Det går litt for mye opp etter satsen i lengdegropa nå, så jeg skal jobbe med fart og eksplosivitet utover våren, avsluttet hun praten langsveien i hjembygda.

Alle resultater fra Tyrvinglekene innedørs 2019 her

Foto og tekst: Roy Myrland 10.02.19

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + six =