Normann Bilskade AS snudde fortvilelse til glede

Normann Bilskade AS snudde fortvilelse til glede

For ca. tre uker siden skrev vi om Cathrine Bergan som fikk seg en skikkelig nedtur. Noen hadde bulket bilen hennes og stukket av uten å legge igjen beskjed. Bilen som hun var så stolt av hadde hun ikke kjørt lenge, da det var like før jul hun fikk ta den i bruk.

Hun var fortvila og la ut etterlysning på Facebook og vi og et par andre medier skrev om saken og den spredde seg som ild i tørt gress. Så en dag ringte telefonen til Cathrine om at Normann Bilskade AS i Drammen ville ta jobben og dekke reparasjonskostnadene.
– Jeg ble helt målløs og helt satt ut. De som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å ha ting i stand og hvor mye dette betyr for meg, forteller Cathrine og vet ikke hvordan hun skal få takket dem.

Gjorde inntrykk

Bakgrunnen til at Normann Bilverksted kunne overraske og glede Cathrine var at eier og daglig leder Jan Roger Gundersen fikk en link fra en venn. Linken var til artikkelen vi hadde skrevet om den uheldige og fortvilte jenta.
– Vi tok det opp her på verkstedet for vi synes oppriktig synd på henne og ble enige om at her kjører vi på, forteller Jan Roger Gundersen.

Fra v. Bent Kaspersen, Renante Aasen og Jan Roger Gundersen hos Normann Bilskade AS i Drammen Foto Jan Arne Dammen

Bilen ble hentet hjemme hos henne og rettet opp og lakkert etter alle kunstens regler og når den var ferdig kjørte de den også tilbake.
– Det er helt fantastisk det som har skjedd, for jeg hadde ikke økonomi til å få fikset dette selv. Nå kan jeg endelig sove godt om nettene igjen og fortsette å leve livets glade dager, sier Cathrine strålende fornøyd.

Hos Normann Bilskade AS var alle både rørt og glade

– Vi ble faktisk like glad som Cathrine da vi så hennes reaksjon da hun fikk se bilen hel og fin. Alle som bidro ble rørt av å se hva dette betydde for henne, avslutter daglig leder Jan Roger Gundersen som sammen med Bent Kaspersen og Renante Aasen fikk en hyggelig avslutning på uka.

Om Normann Bilskade AS 

Her var saken

Cathrines bil ble påkjørt – fører stakk av

Av Jan Arne Dammen

Da endte det så godt det kunne gjøre for Cathrine. Foto Jan Arne Dammen

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + eight =