Promillemålere til folket!

Promillemålere til folket!

Ungdomsbedriften “RSKT” på Valdres Videregåande skole sitt samfunnsansvar er å bidra til færre promillekjørere i trafikken. -De ønsker at folk blir bevisste på promillen, slik at trafikksikkerheten bedres. Det gjør de ved å promoterer og selge promillemålere.  Målerne er batteridrevet og er både rask og effektiv og kan brukes flere ganger. I følge selgerne har den riktig pris også.

Bildet over: Under Ung i Valdres sin musikal i Fagernes kulturhus presenterte fra venstre, Siri Lill Kristiansen, Ruben Ruud Friis, Tore Klæboe og Karoline Røn bedriften sin.

Ønsker du å kjøpe en slik alkotester er hjemmesiden her
“Lrte u på frmanvnt”?

Karloline Røn gir forklaringen til det tidsriktige firmanavnet “RSKT”. -Det er initialene til Ruben, Siri Lill, Karoline og Tore – vi prøvde å stokke de om så de skulle si noe mer også: og det passer jo bra siden det er RaSKT og enkelt å sjekke seg, avsluttet hun praten.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × two =