«Dine hender»

«Dine hender»
«Dine hender», en ny singel fra Synvis! Det er en sang om kjærlighet og det å holde sammen, men mest av alt om hender og alt det fine de kan gjøre (les teksten  bunn av artikkelen)!
Sangen er skrevet av vokalist og gitarist Caroline Eugenie Synvis. Med seg har hun Lars Skattebu (vokal og tangenter), Susanne Engelmann (cello), Harald Høyvik (bass) og Simen Motrøen (trommer). Til sammen er de bandet Synvis. De gav ut sin første singel, «Vår sommer», 1. juni 2018 og fulgte opp med «God jul» og «God nytt år» i desember samme år. Både sommer- og julesangene fikk god mottakelse og ble spilt mye på NRK Hedmark og Oppland. Bandet har fått veldig mye positiv oppmerksomhet for sine konserter, og har vært omtalt som «Opplands mest spennende band». Kanskje det er på tide at resten av landet også åpner ørene for Synvis? Begynn med å lytte til «Dine hender», som slippes på alle strømmetjenester 13. mars 2019!
DINE HENDER
(T&M: Caroline Eugenie Synvis)
1. vers: Min lykke er i dine hender
de skriver elskelige ord
de spiller vakre melodier
og åpner døra der du bor
de skjenker vin og gir meg blomster
og tenner lyset ved vårt bord
og når jeg legger meg om kvelden
de holder meg
så natta kan bli god
Refr: Tiden går og livet vender
men jeg holder dine hender
noe begynner, noe ender
men jeg holder dine hender
hvis vi om en tid blir svake
vil jeg ikke slippe taket
jeg blir her og holder deg i alle dine år, for
2. vers:
Min lykke er i dine hender
de varmer meg når det er kaldt
de bærer det jeg ikke klarer
og trøster meg når alt er galt
de tar meg med til nye steder
og finner hvileplass plass til to
de stryker meg vart over håret
og vekker meg
så dagen kan bli god
Refr: Tiden går og livet vender
men jeg holder dine hender
noe begynner, noe ender
men jeg holder dine hender
hvis vi om en tid blir svake
vil jeg ikke slippe taket
jeg blir her og holder deg i alle mine år, for
min lykke er i dine hender

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 4 =