Store spann og stor fart

Store spann og stor fart

Det er spesielt inviterte og dyktige hundekjørere som er i Valdres nå.

Hundeforprodusent “VOM og Hundemat” i Trøgstad, har i flere år bidratt til at nyskadede og andre får oppleve hundekjøring gratis under Ridderuka.

Roy Storli (til høyre på bildet over) forteller til Langsveien.no at turene blir kjørt fra parkeringen på Garli og at det blir ca 8-12 hunder foran hver slede. – Dette gir mulighet for stor fart og litt lengre turer, sier han entusiastisk.

Gründer og eier Magne Østby i “VOM og Hundemat”, ivrer for at alle skal kunne oppleve samspillet mellom hunder og kjører. Med et solid nettverk i hundekjører miljøet bidrar han til det under Ridderuka. Hundekjørerlegenden Robert Sørlie er frontfigur som “sjefskjører” og Pål Skjennum (til venstre på bildet over) er en av de dyktige og gode kollegaene. – Det ser ut til igjen å bli mange store og gode villmarksopplevelser i høyfjellet i Valdres denne uka, forteller han.

Roy Storli organiserer turen fra Garli og avslutter praten under rastepausen på Fagernes slik: – 6 hundekjørere deltar med de beste hundene sine og “A laget” er på plass.Vi skal kjøre gode turer både fort og sikkert med deltagere på Ridderrennet 2019!

Snille og sterke hunder på vei til fjells for å løpe og trekke i stor fart.
Slede og hunder bak bilen. Uysyr og mat inne i. VOM sitt hundefor er frossent og laget av innmat.
Slede og hunder bak bilen. Uysyr og mat inne i. VOM sitt hundefor er frossent og laget av innmat.

p


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


1 kommentar


  1. Tusen takk for at dere bidrar til at Ridderuka er årets høydepunkt for så mange! Dere gir så unike opplevelser, mange kan få hvis de vil, men som noen ikke kan få uten bistand. Jeg ønsker dere og hundene en fantastisk uke, og vi er så glade for at dere er her!!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen + 1 =