“Grease på Vallers vis”

"Grease på Vallers vis"

Russen på Valdres videregåande skule fremførte *Grease på Vallers vis” 22. og 23. mars i Fagernes kulturhus.

Grease på Vallers vis Anne Heidi Kvam Hillestad Valdresrussen russerevy 2019 Valdres videregåande skole skule fagernes kulturhus foto roy myrland
Anne Heidi Kvam Hillestad (t.v) og Ingrid Elise Klosbøle Kolstad  (t.h) har gjort en formidabel jobb med å sette opp og produsere årets russerevy i Valdres.   Stor innsats av russevennene har gitt mye glede og uforglemmelige gode minner for de unge revystjenene.

De to revysjefene har i løpet av få uker, fått med seg ca 100 med-russ til både å øve og pugge.

Innsatsen gav resultater og publikum i to utsolgte hus fikk oppleve kjente og kjære unge valdriser, som fenomenale dansere og entertainere.

På scenen i kulturhuset gikk dansetrinnene som de skulle, replikkene satt uten problemer og underholdningsverdien var rett og slett formidabel for tilhørerne.

 

Temaet for revyen var filmen “Grease” fra – 70 tallet, men det blei også plass til gode karikeringer, flotte revynummer og solide presentasjoner av de forskjellige russegruppene.

Rånerne var noen av de som fikk oppmerksomhet  i revyen. Anne Heidi Kvam Hillestad sin film var var glitrende god om det temaet.

Stella Emilia Johanson i råne-rappen “Hvor erre ru råner a”, leverte også taktfast og god underholdning sammen med sin “backing-gruppe”.

Se i video innslag fra “Grease på Vallers vis” under.

Kveldens høydepunkt var utvilsom figuren “Ali Reza”, fremført av “Anne Heidi Kvam Hillestad. Hun har et helt unikt skuespillertalent og er en født scenekunstner. Hennes tolkning “kebab-norsk”, kroppsspråk og ikke minst mimikk av “Ali Reza” var uforglemmelig bra! Dermed blir det igjen en knallsterk 6’er på terningen til russejenta fra Vang i Valdres.

Ingrid Elise Klosbøle Kolstad takket spesielt sponsorene til forestillingen. Budsjettet var på ca 60′.

Under videoen følger den STORE (182 bilder) fotoserien fra forestillingen.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 5 =