Fenomenale Vegard Thon

Fenomenale Vegard Thon
Vegard Thon konkurrerer for Skrautvål IL og Team Valdres ski i skiskyting og for Etnedal skilag i langrenn.

De mange treningsmilene han har loggført skjer ofte i Leirin skiløper eller i Lenningen området. Lenningen fjellstue i Etnedal eies av familien Thon. Det er pappa Syver som kjører tråkkemaskin av beste merke og lager flotte langrennsløyper der.

For 14 dager sikret Vegard seg 2 gullmedaljer under skiskytter-NM i Orkdal. Lørdag 30. mars var det Emil Hage Streitlien, fra Folldal IF, som tok gullet i 17. årsklassen, 9. sek foran sølvmedalje i ner Vegard Thon, under fellesstarten i norgescuppavslutningen.

3. mann på pallen var Arnt Johan Tungen fra Orkdal IL. Det var totalt 29 startende i klassen.

Bildet over: Vegard Thon hadde tid til en prat og foto på Skardåsen i Skrautvål, under siste treningsøkt før NC avslutningen.

– Jeg gjorde en treningsfeil rett før junior NM i langrenn. Det gjør jeg ikke om igjen nå før NC-finalen, sa han da bildet ble tatt sist søndag. Vegard holdt ord og leverte stort på Liatoppen i dag!

Se alle resultater fra NC finalen 30. mars her

Vegard
Vegard Thon er toppidrettsutøver av beste merke og en fenomenalt snill og omgjengelig ung herremann. Fra venstre er det Per Martin Håvelsrud, Håkon Bakkene og Roy Myrland, som får siste oppdatering fra langrenn og skiskytter miljøet av Vegard. Bildet er fra Skardåsen i Skrautvål 1070 m.o.h.

 

 

 

Foto og tekst: Roy Myrland

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − 17 =