Terje og de sosiale og spreke “rjupene”.

Terje og de sosiale og spreke "rjupene".

Rjupesleppet er et uformelt ski-arrangement for sosiale jenter i alle aldre. Første gangen det ble arrangert var i mai 2014. Starten var på Bygdin, med målgang ved slalomheisen i “fjellandsbyen” over Beito bygda.

Rjupesleppet. Takk til Terje Steinsrud!

Rjupesleppet var salgssjef Terje Steinsrud (bildet over) sin ide. Han stod også for transporten av deltagerne til startpunktet inne i fjellheimen. Arrangementet har vært og er med å trygge arbeidsplasser og skape aktivitet i fjellet i Øystre Slidre i enden av vintersesongen.

Bobilen fra nettavisa Langsveien.no, fulgt med minibussen Terje Steinsrud sjøl kjørte inn i fjellet den gangen. Dermed ble arrangementet foreviget på video, med fine bilder, av spreke jenter, i flotte farger!

rupesleppet 2014 bygdin beitostølen foto roy myrland

Resten er historie og nå i 2019 antas det at over 600 sosiale fjell-rjuper som deltar i arrangementet.

Det blir litt mye for en mann å hanskes med.

Nå har Terje Steinsrud solid hjelp og støtte fra innbyggere i Valdres og tilreisende byfolk, til å lage til ei uforglemmelig ski-helg. Løypene er i vill og vakker Valdresnatur under Bitihorns fot, nord i Valdres.

Under følger  videoinnslaget og artikkelen Roy Myrland laget og skrev om de 14 jentene som deltok i det 1. Rjupesleppet i 2014.

Spenstige, spretne og spreke “fjellryper”

 

“Fjellrypene” kunne velge om de ville gå på beina eller på ski fra Bygdin til Beitostølen 3. mai. Den 12. km lange fjellturen Rjupesleppet ble arrangert av salgsjef Terje Steinsrud og Beitostølen Resort .

 

-Til neste år blir det arrangert rjupeslepp igjen samme helgen i mai. Deltagerne og støtteapparatet (les ventende kjærester og ektefolk red. anm.) storkoste seg i nykjørte løyper og solfylte hellinger på Beitostølen. Dette var virkelig moro å lage til og gjennomføre her i mai, avlutter Terje Steinsrud i slalåmbakken på Beitostølen der målgangen var.

 

Se både skiløping og suppekoking i videsnutten fra arrangementet under

rupesleppet 2014 bygdin beitostølen foto roy myrland

Klare for det første Rupesleppet fra Bygdin til Beitostølen 3. mai  2014.

Cathrin H. Aslaksby Rupesleppet Valdres foto Roy Myrland

Cathrin H. Aslaksby storkoste seg på turen.

i ml foto roy myrland

Tove Solås kom i mål hvor Atle Hovi og Terje Steinsrud tok i mot.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 5 =