Billetter revet bort til konserten i Bagnskleivtunnelen

Billetter revet bort til konserten i Bagnskleivtunnelen

Nyheten om en konsert i Bagnskleivtunnelen overrasket mange i mars. At kammermusikkfestivalen Valdres sommersymfoni skulle by på en konsert i en tunnel hadde ingen forventet.

100 nye ble lagt ut

300 gratisbilletter ble lagt ut da billettsalget startet 18. mars, og forsvant i løpet av noen få timer. Konsertarrangørene Skanska, Statens vegvesen og Valdres sommersymfoni gledet seg over etterspørselen og vurderte om det var plass til flere tilskuere. Det var det, og Valdres sommersymfoni la ut 100 nye gratisbilletter mandag 8. april – som ble revet bort med det samme.


Nå kan 400 tilskuere oppleve bratsjisten Eivind Holtsmark Ringstad og strykeorkesteret Ensemble Allegria sammen med noen av årets Papillonmusikere, fløytistene Maria og Ingrid Ose og harpisten Johanna An-der Ljung, på en helt unik konsert inne i tunnelen lørdag 29. juni kl. 13.00.

Bratsjisten Eivind Holtsmark Ringstad Photo Nikolaj Lund
25 år med Valdres sommersymfoni

Daglig leder i Valdres sommersymfoni, Mona Kleven er veldig fornøyd med de første salgsukene.
– Vi er veldig glade for at folk liker programmet vi har laget for å markere 25 år med Valdres sommersymfoni. Publikummet er veldig nysgjerrig på den nye konsertserien «Bli kjent med» eller den spennende konserten på Revling gård. De kjenner også sin besøkelsestid når Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse, Lars Anders Tom-ter, Mari Eriksmoen, Tora Augestad og Operaorkesteret kommer til Valdres. Etter tre uker er en tredjedel av årets festivalbilletter allerede solgt, forteller Mona Kleven.

Populært

Den internasjonale kammermusikkfestivalen Valdres sommersymfoni lanserte programmet 15. mars i Oslo og 17. mars i Valdres. Billettsalget for årets jubileumssesong startet 18. mars – og billettene til de rundt 30 konserter og arrangementer er svært populære.

Valdres sommersymfoni

Nå kan 400 tilskuere oppleve bratsjisten Eivind Holtsmark Ringstad og strykeorkesteret Ensemble Allegria sammen med noen av årets Papillonmusikere, fløytistene Maria og Ingrid Ose og harpisten Johanna An-der Ljung

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 + three =