Påskegult i havregrøten

Tone Brandsæter på Hungry Heart Cafe anbefaler Påskegult i havregrøten gir god smak og vann i munnen

Havregrøt er ikke noe som forbindes med at en får vann i munnen. Men det var før Tone Brandsæter, på cafeen “Hungry Heart Cafe” i Larvik, hadde en velsmakende ide!

Tone Brandsæter er glad i å både lage og spise sunn og riktig mat. Som cafe-vertinne er hun også opptatt av at maten skal “selge” og være det lille ekstra.

Nå når påsken nærmer seg med godterier og “lettvint” mat, er et av hennes matråd vel verdt å viderebringe.

Under Eat Move Sleep cupen til Stag fotball i Stavern, gav hun råd og forklaringer for å spise riktig, til både trening og hvile, for unge og eldre.

Et av rådene hennes er å tilsette sitron i havregrøten.

Oppskriften er som følger:

En del grove havregryn, to deler vann og ei skive eller to med sitron

Bland sammen og la stå over natten (husk å la sitronskiva ligge oppi), før det gis et oppkok til frokost, med sitronskiva oppi.

Velbekomme og kos deg med gode og velsmakende påskepyntede påskefrokoster!

Et par ting til.

Husk på at en av bieffektene er at du kan risikere å holde deg litt lettere unna påskegodteriet! Les om det her: https://iform.nu/sunne-oppskrifter/havregrot-er-den-sunneste-hurtigmaten

Eller at du kanskje blir litt mindre feit: https://www.nrk.no/trondelag/slanket-seg-pa-havregrot—na-kan-han-bli-verdensmester-1.12594098

Foredrag på Fb om mat med Tone Brandsæter under “Eat Move Sleep cupen”: https://www.facebook.com/sportsklubbenstag/videos/418690338698464/?t=1039

Hjemmeside Hungry Heart Cafe

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × 1 =