Vårdager hos Steinsholt Marked

Vårdager hos Steinsholt Marked

Nå har Kenneth og Wenche våknet fra vinterdvalen for endelig er våren kommet i Lågendalen. Steinsholt Marked arrangerer vårdager lørdag 4. og søndag 5.mai. Her blir det masse å velge i av forskjellige blomster, busker, plomme- og morelltrær. Samt et rikt utvalg av potter, skulpturer og fontener, en fryd for øyet.

Flere utstillere

Med seg i helgen har de fått med flere utstillere. Ole Krongaard som er en kjent keramiker. Ole hadde tidligere atelier i København, har vært med og hogd ut is skulpturer i Tromsø, og i 2009 ble hagen hans kåret til Larviks vakreste.


– Snekker Svein er også en allsidig herremann, han har mye forskjellige trearbeider f. eks. hagemøbler og forskjellige blomsterkasser. Trond Fredriksen er skulptør, har også mange fantastiske arbeider, han også er bruker av Anagamaovnen i Kjerra Fossepark. Videre har vi med Alvar Kviberg fra Svarstad, han har flotte blomsterkasser i flere størrelser. Barnebarna har også fått plass med sitt eget loppemarked, forteller Wenche Bye.

Steinsholt

Og som seg hør og bør på et marked så blir det musikk og grilling.

Les mer om Anagamaovnen 

Besøk Steinsholt på Facebook

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen + 4 =