Helt unike vandrestaver og spaserstokker

Helt unike vandrestaver og spaserstokker

Bjarne Simensen (til venstre) og Johannes Myklemyr er to meget fingernemme og trivelige karer.

 

De er trivselsfaktorer og “nærmiljøbyggere” av aller beste merke!

Hver ukedag har de åpent i garasjen til Bjarne på Åssiden i Drammen . Der møtes de både formiddag og ettermiddag, for å file og spikke til kunstferdige staver og kjepper.

Naboer, venner og forbipasserende stopper også opp i det lille “flisespikkeriet”, gjerne for en liten prat eller en røyk.

Bjarne har et godt blikk for å plukke gode emner i løse grøfteskråninger og Johannes er spesialisten på å forme til røttene.

-Flere vil ha et håndtak, som f.eks. ligner på partneren eller hunden sin, og det lager vi til etter foto. Men de aller fleste vil ha så naturtro håndtak som mulig. Naturen er de største kunstneren, forteller han.

Bjarne har forkjærlighet for vedkubber og kåter. – Jeg dreier ikke, men bruker jern og kniv for å forme og hule de ut, er hans forklaring på det flotte arbeidet.

Er du forbi i Betzy Kjeldsbergsvei i Elvebyen, så stopp gjerne opp. De to er ikke vanskelig å få i prat om du planlegger å gå stødig i sommer.

Johannes har dype røtter i Jostedalen i Sogn og Bjarne kan Drammen. Dermed blir det garantert lite “flisespikking” eller tomprat om du skal kjøpe deg en helt unik vandrestav eller spaserstokken.

 

Spikket til
Spaserstaver i alle fasonger
Med kunstnerens blikk og en skarp kniv, kom “fuglen” flyvende.
Kniv, fil og mye tålmodig arbeid
Spikker boller

Lengdene tilpasses kjøperen

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 4 =