Kanonsignering i Valdres etter avbud fra “First Aid Kit”

Kanonsignering i Valdres etter avbud fra "First Aid Kit"
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884
-Noen ganger smiler sola til deg, og det har den virkelig gjort nå, sier en storfornøyd festivalsjef Atle Dalen i “Beitostølen Live” . 
Stage Dolls og Return kommer til musikkfestivalen “Beitostølen Live” med; NORWEGIAN ROCK N ROLL TRAIN
-Når vi først måtte ut i markedet i all hast, og hente inn et nytt band til fredagen, etter at First Aid Kit måtte melde avbud på grunn av sykdom, er det med stor jubel vi kan ønske «Norwegian Rock´n Roll Train» så aldeles hjerteligst tilstede på Beitostølen skistadion fredag 14. juni. Her var vi griseheldige, for bak denne turnéproduksjonen finner vi ingen ringere enn Stage Dolls og Return. To norske klasse-band med et veldig stort publikum. Stage Dolls ble nettopp innlemmet i «Hall Of Fame» på Rockheim i Trondheim. Dette betyr at det er duket for feststemning av en annen verden og en heidundrende avslutning på fredagskvelden, med mye allsang og jubel, når disse to publikums-bandene skal rocke junikvelden i to hele timer på Beitostølen.
-Return fra Stange i Hedmark med Knut Erik Østgård i spissen, var blant Norges mestselgende band når de herjet som verst. De holder seg til den typiske 80-tallsrocken, med betydelig innslag av såkalte power ballads. Return skal kun gjøre noen utvalgte jobber denne sommeren, så for den som vil ha det beste livebandet med de beste sangene og den største allsangen er det bare å sikre seg billett til Beitostølen Live 14. juni først som sist. 
-Stage Dolls, stiftet av Torstein Flakne, en av de store i norsk rock, har opplevd det meste, og spilt på de store klubbene både i London og Los Angelses. 
Når disse to bandene har slått seg sammen og turnerer med Norwegian Rock´n Roll Train, betyr det at vi får litt av en party-fredag på Beitostølen, med sterke band på plakaten. Det nye og spennende LÖV (med Highasakite-medlemmer), vi har Oslo Ess, vi har Ricochets og vi har ikke minst Hellbillies. Vi snakker pop og rock i alle fasonger, og en herlig blanding av band som skal rocke den første historiske Beitostølen Live-dagen, fra en scenerigg Valdres ikke har sett maken til. Så joda, dette blir kanon, og de som ikke har sikret seg billett til fredagen, får denne go´biten rett i fanget nå, sier Atle Dalen.
 
Øvrige artister Beitostølen Live 2019: Sting, The September When, Minor Majority, Hellbillies, Ricochets, Oslo Ess, LÖV
(Bakgrunns-brief fra Stage Dolls og Return)

Stage Dolls – klare for et hektisk 2019

Legendariske Stage Dolls er allerede godt i gang med å planlegge 2019. Året vil inneholde både konserter i inn- og utland i tillegg til studioarbeid.

Love Cries – 30 years

I 2019 er det 30 år siden Love Cries lå og gynget på de amerikanskje hitllistene, den gikk til nr. 46 på Billboard og helt opp til topp 3 på AOR Radio Chart.


-Det var visst bare Aerosmith og Motley foran oss, forteller Torstein Flakne, men det er forsåvidt greit 🙂 – og vi må innrømme at det var ganske stort for tre «guta» fra Trøndelag å cruise nedover Freeway 101 mot Los Angeles og høre ’ Love Cries’ på radioen».

‘Love cries’ åpnet opp for to hektiske år i USA for Stage Dolls.


-Vi turnerte landet opp og ned, hit og dit, forteller Terje Storli. Ofte var det egne konserter på rockeklubber, men vi ble også spurt om å gjøre konserrter sammen med andre band, som bl.a Warrant, Blue Murder og Faster Pussycat. Det var en fantastisk opplevelse å få realisert guttedrømmen, vi reiste jo rundt i ‘nightliner’ i USA, hvem skulle trodd det på Melhus og Risvollan!

Hall of Fame
Like før jul i 2017 fikk gutta beskjed, de var innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Det var en overraskelse for dem selv, men omverdenen hadde nok ventet på det lenge.

– I løpet av en lang karriere gjør du mye rart og tenker kanskje ikke så mye over hver opplevelse og øyeblikk men det er klart, når vi ser oss tilbake så ser vi at vi nok har gjort noe riktig, sier Terje.

Hall of Fame har tidligere innlemmet bl. a Dum Dum Boys, De Lillos, Åge Aleksandersen så Stage Dolls har havnet i et celebert selskap.

Sommerturné og festivaler 2019
Fra slutten av mai vil Stage Dolls dra avgårde på sin vanlige sommerturné. Love Don’t Bother Me, Still in Love, Soldier’s Gun, Hard To Say Goodbye, Sorry, Wings of Steel……. «Folkens»og «allsang»-effekten er faretruende høy når dette bandet fyrer av alle sine hitlåter på rams.


-Det har gått opp for oss at vi har masse fans rundt omkring, sier Torstein, de har vokst opp og nesten levd et liv til denne musikken, og det har vi også. Det som er helt fantastisk er at det har kommet en ny generasjon til, de har vel tjuvhørt på platene til foreldrene sine 🙂

-Du kan si vi er et av disse ‘lucky bands’ som Tom Petty kalte det, nye fans kommer til hvert år.
I tillegg føler jeg samhørigheten med vårt publikum blir bare sterkere og sterkere og det merkes under konsertene. Maken til allsang hadde vi ikke på 80-tallet!
RETURN
Return ble dannet i 1985 av fire gutter fra Stange. Samme året vant de NRK`s rockemønstring med sin første  hitlåt ”Sheila”. To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!Utover 80 og 90 tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter. Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere. 
Etter massivt press bestemte Return seg for igjen å øke aktiviteten i 2012. Dette ble med en ny gitarist, Henning Ramseth . Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i flere år, og var da et selvfølgelig valg, som et allerede godt etablert medlem i Return familien.
Returnhar siden den gang turnert både i inn og utland. Når man lar låter som “Bye bye Johnny”, “Change the attitude” og “Sing me a song” runge utover Norges festivalpublikum blir det aldri feil. Bare allsang!
2018 var et travelt år  travel for Return, da de har vært i studio for første gang på flere år og jobber med nye låter som oppfølger til den nyeste ”live slageren” Father Father .   Låta Father Father kan du høre her:  
 

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 4 =