Valdres på sitt aller beste!

Valdres på sitt aller beste!

Stabburshella er møteplassen/værestedet med fellesskap, nærhet, omsorg og engasjement. – De beste verdiene i Valdres!

Navnet Stabburshella henspeiler seg til stigtrinnet foran stabburet. Der var det godt å sitte, for en liten eller stor prat om livet og dets opp og nedturer, på gårdene før i tiden. Der var det tillit, omsorg og felleskap av beste merke.

Marit Håvelsrud (bildet over) er styreleder for Stabburshella og forteller at dette er en frivillig organisasjon og værested, med fokus på forebygging, sunne aktiviteter, rehabilitering og nettverksbygging for de seks valdreskommunene.

Hver fredag er det ukesluttmøte på Stabburshella. Alle blir hørt og inkludert.

-Stabburshella er samtidig et ressurssenter for bruker- og pårørendemedvirkning, sier erfaringskonsulent Hilde Thon (bildet over) i frivilligorganisasjonen.

Erfaringskonsulent Inger Aasgaard (bildet over) jobber på Stabburshella og forteller: – Vi har et spesielt fokus på å nå mennesker med psykiske og rusrelaterte problemer, og de som er berørt av dette. Det være seg pårørende, barn og ungdom som lever, eller har levd nært på mennesker med slike problemstillinger.

Enkelt sagt. Vi er åpent for alle!

Har du tid og lyst kan du være med å lage maten som serveres på Stabburshella
Har du tid og lyst, kan du være med å lage maten som serveres.
Foredrag på Stabburshella om ernæring, kostråd og sammenhengen mellom mat og helse. Foto: Hilde Thon.

Dagny Hovi (bildet over) er ei av Valdres sin aller dyktigste innen ernæring og kosthold. Hun holdt foredrag på fredagsmøtet 24. mai. Dette var hennes første “opptreden” på Stabburshella, som hun også støtter og heier på.

Foto og tekst:Roy Myrland 24. mai 2019.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fifteen − eleven =