Fredag 31. mai kommer ny singel fra Synvis: “Igjen”!

Fredag 31. mai kommer ny singel fra Synvis: "Igjen"!
Har du noen gang kommet litt på villspor? Kanskje du kom i feil gjeng, ble forelska i feil person, inntok noe du ikke skulle, eller rett og slett ble altfor religiøs?
Det hender man må finne en vei tilbake for å komme videre, og «Igjen» er en sang om det. Den framstår sånn passe tilbakelent, men er egentlig litt desperat. Samtidig er den full av sommer-vibrasjoner. Og akkurat om sommeren, kan vi kanskje bli litt desperate etter å nyte dagene, så tilbakelente som vi bare kan. 
Ifjor ønsket Synvis god sommer med sin debut-singel «Vår sommer». Siden det har de ønsket «God jul» og «Godt nytt år», og sunget om «Dine hender» i sine 3 påfølgende singler. Nå ønsker de deg god sommer igjen, med «Igjen»
Fredag 31. mai slippes «Igjen» på alle strømmetjenester. Musikkvideo til sangen kommer samme dag. Her er link til forhåndslytting: 
Harde fakta:
Synvis er Caroline Eugenie Synvis (vokalist, gitarist, låtskriver og produsent), Lars Skattebu (tangenter/div), Susanne Engelmann (cello), Harald Høyvik (bass) og Simen Motrøen (trommer). De bor alle i Valdres, og har tidligere samarbeidet på tvers i flere prosjekter. (Norsk Poesi, Blått Gådn, Herrelaget m.m.) I januar 2018 oppstod de som Synvis. Synvis’ musikk er hovedsaklig tekster og melodier av Caroline Eugenie Synvis, som befinner seg i sjangerlandskapet viser/pop/folk/rock. 
Tidligere utgivelser:
Vår sommer – 1. juni 2018
God jul og godt nytt år –  7. desember 2018
Dine hender – 13. mars 2019
Igjen –  31. mai 2019
Følg med videre, Synvis er kommet for å bli!

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + 11 =