Anne Frugård om gratis båtutleie i fjellvann i Øystre Slidre

Anne Frugård, Fjelloppsyn i Øystre Slidre foto Roy Myrland

Anne Frugård (bildet over) er både fjelloppsyn og daglig leder i Øystre Slidre statsallmenning. Hun legger til rette for, og ønsker at så mange som mulig skal få tilgang til, og oppleve naturglede i fjellet.

I høyfjellet der er noen av de aller beste fiskevannene i Valdres. Nå legges det tilrette for at både innenbygds- og utenbygdsboende skal få enda bedre fiske- og naturopplevelser. Flere båter er til fri bruk og i dag kom en båt på plass som kan bestilles på forhånd (100.- pr dag).

I Øystre Slidre statsallmenning er det også mulig å leie hytte.

Båt- og hytteleie gjøres på inatur.no https://www.inatur.no/sok#?q=%C3%98ystre+slidre


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 2 =