Ønsker innspill til paneldebatt i Larvik – Kommunevalget 2019

Ønsker innspill til paneldebatt i Larvik - Kommunevalget 2019
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Rådet for funksjonshemmede i Larvik har tatt initiativ til en paneldebatt med politikere som står på lister til kommunevalget 2019. Debatten vil skje mandag 5. august. I den forbindelse ønsker de spørsmål og innspill innen 15.juli.

Funksjonshemmedes rettigheter

– Alle gruppelederne har fått egen invitasjon og mange har allerede begynt å melde seg på. Vi ønsker innspill og spørsmål fra innbyggere i Larvik. Tema på debatten vil være funksjonshemmedes levevilkår de neste 4 årene. Vi håper å få inn mange spørsmål som vi vil sende politikerne før debatten, slik at de har tid til å forberede seg., forteller Gro Børresen Rohde i Rådet for funksjonshemmede i Larvik.

Send inn spørsmål

Har du spørsmål du ønsker å utfordre partiene med av hensyn til hvordan hverdagen blir for mennesker med funksjonsutfordringer etter kommunevalget, så vil Rådet gjerne høre fra deg.

– Det kan være tanker omkring hverdagen, enten fordi du har en funksjonsutfordring eller som pårørende. Spørsmålene bør være av generell art og det er viktig at de ikke inneholder personsensitive opplysninger, sier Gro.

Påmelding og spørsmål sendes innen 15.juli til:

rff.paneldebatt2019.larvik@gmail.com

Vi kommer tilbake med mer info når debatten nærmer seg.

Av Jan Arne Dammen

Gro Børresen Rohde


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + twelve =