Kanteføll settes nå

Kanteføll settes nå

Ca 800 m.o.h. settes poteter (kanteføll) nå. Det er på gården Kjørli i Skrautvål at Trygve Kampen styrer sin Fordson Dexta. Traktoren kjøpt han ny på tidlig -60 tall og den går fortsatt som ei klokke.

Ragnhild Kjørli (80) og Erland Nerli sørger for å få de grodde knollene trygt ned i den laglige fjelljorda.

Ragnhild Kjørli, som både er en fremragende birøkter og gartner med prydplanter i fjellbygda som spesialfelt, forteller til nettavisa Langsveien.no: – Jeg har fortsatt noen georginer igjen å plante ut, men nå tar jeg tjangsen på at frost og vind roer seg for sommeren. Potetene får ihvertfall en god start nå når sommeren kommer.

Foto: Torbjørn Kampen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine + fourteen =