Det kjæreste og fineste vi har!

Det kjæreste og fineste vi har!
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Av Roy Myrland på Valdres Vidaregåande skule 21.06.19

Skoleelever i alle aldere og over det ganske land avslutter sin skolegang i disse dager.

Ungdommen er det kjæreste og fineste vi har.

På Valdres vidaregåande var det avgangselevene, som fikk sine vitnemål og ble ønsket lykke på reisen videre ut i verden 20. juni. Både ordfører og rektor hadde gode ord til ungdommene. -Men vi vil gjerne ha dere tilbake, var ordfører Inger Torun Klosbøle sin beskjed til de unge.

I salen satt både foreldre, foresatte og ansatte på skolen og så sine gå opp på scenen og bli takket farvel. Underholdning var flott. -Det var stor scenekunst og musikalitet av beste merke publikum fikk nyte.

Under følger en solid fotoserie med alle elevene som var tilstede, med både klassebilder og gruppe/enkeltbilder. Det er ca 150 (!) bilder i fotoserien fra  den trivelige kvelden oppe i lia på Leira. Ønskes bilder i fullformat, så ta gjerne et skjermbilde av det aktuelle bildet og send til redaksjonen@langsveien.no. Originalen kommer i retur.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 5 =