De ordner opp langs veien

Ole Terje Aure (til høyre) kjører lastebilen som både sørger for for flytting av masse internt på veistrekningen og innkjøring av nødvendig dreneringsmasse. Steinar Myrland Hådem holder styr på spaker og pedaler i gravemaskinen som etter sigende skal gjøre 100 manns jobb!

Av Roy Myrland 2. juli (Syftesok) 2019

Nord i Etnedal kommune i Valdres, har det vært elendige forhold på fylkesvei 204.

Skilting i Lundmokrysset

Mellom Lundmokrysset og Smiugardskrysset, har telehivet kunne herje fritt og både grøfter og veilegeme har vært av styggdårlig kvalitet.

Det er det slutt på nå.

Brødrene Dokken A/S i Bagn har hatt ansvaret for oppgraderingen av veistrekningen i sommer. Både egne fagfolk og innleide underentreprenører har gjort solid og god jobb. Dype grøfter og skikkelig drenering, skal nå sørge for at veien holder seg fin og blir framkommelig hele året.

Onsdag 3. juli begynte asfaltering av strekningen, som etter planen skal åpnes til helgen. Det er ihvertfall det karene i fotoserien under ønsker, etter at de har ordna opp.

Solid dimensjon på rørene som legges for å lede vann.
Eivind Lyseng i Lyseng pukk og fjellgrus A/S styrer gravemaskinen og Jarle Brattrud i JaBra anlegg A/S sørger for sikker lasting og transport på vei-anlegget.
Eivind Lyseng dobbeltsjekke at røret ligger stødig, før Jarle Brattrud sikrer og kjører avgårde.
Tonnevis med pukk er fraktet inn og fordelt i grøften. Gravemaskinen finfordeler.
Ole Terje Aure (til høyre) kjører lastebilen som både sørger for for flytting av masse internt på veistrekningen og innkjøring av nødvendig dreneringsmasse. Steinar Myrland Hådem holder styr på spaker og pedaler i gravemaskinen som etter sigende skal gjøre 100 manns jobb!
Ole Terje Aure (til høyre) kjører lastebilen som både sørger for for flytting av masse internt på veistrekningen og innkjøring av nødvendig dreneringsmasse. Steinar Myrland Hådem holder styr på spaker og pedaler i gravemaskinen. Begge to fagfolka har solid erfaring og jobber i Brødrene Dokken A/S.      Det sies at en gravemaskin skal gjøre 100 manns jobb i timen!

 

 

 

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 − 6 =