Lørdag 20. var Arne Brimi hjelpearbeider for Tina.

Lørdag 20. var Arne Brimi hjelpearbeider for Tina.

Av: Roy Myrland/www.langsveien.no 21.07.19

Arne Brimi har en vidunderlig lidenskap for folkelig, lokal og god mat. Det har bidratt til og kommer fortsatt både lokalsamfunn, gjester, ansatte og familie til nytte.

Bildet over fra venstre: Dan-Robin Leirvåg, Tina Brimi og Arne Brimi. 

Sammen med nord-gudbrandsdalens naturkvaliteter, har “matguruen” i flere tiår skapt solide arbeidsplasser i fjellregionen. Det har igjen tiltrukket seg gjester, som har fått uforglemmelige gode og fine mat- og turopplevelser i kommunene Vågå og Lom.

Tina Brimi brimibue

Tina Brimi er datter til den folkekjære mesterkokken. For et par år siden åpnet hun sammen med bl. a. Dan-Robin Leirvåg, Brimibue midt i Lom sentrum. Dan-Robin Leirvåg var før oppstarten i “nasjonalpark-landsbyen” kjøkkensjef på berømte Vianvang i Brimiland.

20. juli åpnet det driftige paret hotellet i 2. etg. over Brimibue.

Dermed blei det til at landets “guttetur-kokk” , ble hjelpearbeider og dreng lørdag 20. juli. Da var Arne Brimi kun hjelpsom pappa og hadde jobben med å legge opp på asjettene og presentere maten, til spisegjestene. Hotellgjester ble tatt vel i mot i den stilfulle og nye resepsjonen i 1. etg. i Brimibue.

Brimibue ligger kun noen få meter fra Bakeriet i Lom. Åpningstider for hotell og restaurant er på hjemmesidene, om du vil legge turen innom.

Les Cecilie Luise Berg sin artikkel i Dagbladets fra åpningen av Brimibue her. 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + seventeen =