To band klare for siste og tiende Trollrock 2020

To band klare for siste og tiende Trollrock 2020
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884
Di Derre og CC Cowboys 
-Ettersom dette er siste året med Trollrock, føler jeg det er helt korrekt å lage en «Greatest hits», skriver Trond Rogne i denne pressemeldingen. 
Etter en vanvittig konsert i 2018, er Di Derre (bildet over) tilbake for å markere den siste Trollrockfestivalen i 2020.
Med en svært lojal og jovial tilhengerskare, er Jo Nesbø og vennene i Di Derre tilbake. Dette utgjør en Trollrock-fredag som tar av fra start til slutt. ved forrige besøk spilte de fletta av de fleste og publikum storkoste seg med allsang fra første strofe.
– Jeg ble faktisk littegrann overrasket, innrømmer Trond Rogne. – Med all mulig respekt så hadde jeg ikke forventet et så vanvittig trøkk og en så hjertlig motagelse blant publikum. Ettersom dette er siste året med Trollrock, føler jeg det er helt korrekt å lage en «Greatest hits» eller en plakat med flere av de legendariske konsertene på Trollrock. Der hører Di Derre hjemme og det tror jeg vi vil se på festivalen til sommeren.
 
 
CC Cowboys
 
CC Cowboys har i 29 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten. I 2020 fyller bandet 30 år og Trollrock fyller ti år. Dette er den perfekte kombinasjonen og Trollrock er svært glade for at CC Cowboys kommer til Beitostølen for å avslutte fredagen under festivalen. 
Magnus Grønneberg ble bestefar forrige gang bandet spilte på Trollrock – samme året som Trond Rogne ble far noen dager før. 
– Dette blir et svært gledelig gjensyn. Jeg føler det er helt naturlig at noen av våre beste og mest legendarsike band kommer tilbake i 2020. Jeg hadde en meget følelsesladet prat med Magnus Grønneberg i etterkant av konserten sist. Han er svært dyktig på til sette ord på de store øyeblikkene i livet. Den gangen var det helt fullstappa på festivalområdet og jeg tror nok vi vil se det samme igjen. Hvert år dominerer CC Cowboys ønskelista til Trollrock. 
 
Trollrock har til nå solgt 600 festivalpass – det er rekord. Det ser svært lovende ut med tanke på siste året og vi legger ut et begrenset antall på 300 festivalpass i forbindelse med dette slippet. Prisene vil øke ettersom vi nærmer oss festival. Målsetningen er å selge ut Trollrock før vi kommer til juli måned så vi får se hvordan det går. Totalt er det 4000 billetter fordelt på festivalpass, ungdomspass og dagspass. Dagspass vil komme i salg etter jul, men prises slik at det lønner seg med festivalpass viss man går to dager. 
 
Bookingsjef

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + 11 =