Stålvilje og betongmuskler

Stålvilje og betongmuskler

Av Roy Myrland 26.08.19

Thomas Eriksen i Meny Stavern, skal lørdag bruke både sjel og kropp, for å nå årets store mål. Flere hundre høydemeter og melkesyre “ut av det ville”, krever sterk psyke og gode muskler.

Den litt over middels treningsglade kjøpmannen i Stavern, skal nemlig stå på startstreken i Birkebeinerrittet, kl. 11.40 på Rena.

Det første Birkebeinerrittet ble arrangert i 1993.  Thomas Eriksen starter i år for 12. gang.

-Det er litt spesielt i år, forteller han. Jeg har allerede gjort unna både Birkebeinerrennet og – løpet, så kommer jeg til mål, er det første gangen jeg klarer Birkebeiner-trippelen.

Med seg på startstreken har han Kjetil Olsen og Jørn T. Andersen fra Helgeroa og Stavern. -Vi blir et lite lag og skal nok komme sammen over fjellet, sjøl om det skal tråkkes til. Målet er å komme under fire timer på de 86 kilometerne, avslutter “kremaren” praten. – Flaske automaten piper, kunder spør og varer skal kjøres, men lørdag kl 11.40 er han på Rena!

 

Det er da det er alvor og det spørs om det har vært verdt å slite ut flere par joggesko, ski og sykler. Den som følger arrangørens direktesendinger får svar om start nr. 9184 klarer trippelen.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − four =