“Grepa goe” karer

"Grepa goe" karer

Av Roy Myrland i nettavisa Langsveien.no

Knut Arne Fjelltun (SP) og Håvard Halvorsen (A) er ordførerkandidater av det beste slaget.

De to er omsorgsfulle og engasjerte Valdriser, som begge vil det det beste for sine medborgere i Nord-Aurdal. Dessuten er de begge to opptatt av at hele dalføret, har mulighet til å få sine saker promotert og fremmet på Stortinget.

Lørdag 31. august var det mye folk innom valgbodene på Skiferplassen på Fagernes. Gode samtaler og trivelig prat, sammen med både vafler og kaffe, gjør noe med valghumør og – stemningen. Flere satte stor pris på at det var godt å oppleve nærheten og samtalene lokal- og fylkespolitikerne hadde med sine velgere.

Fellesskapet, forståelse og respekt styrkes i slike møter mellom folk. Det eneste litt utfordrende med så mye trivelige politikere, er at det blir gruelig vanskelig å velge.

Men, valg må tas og om det blir blått eller gult, grønt eller rødt. Om det blir Knut Arne eller Håvard, eller kanskje en annen som blir “borgermester”, er Nord-Aurdal garantert å få en “grepa go” og folkekjær politisk leder.

Helt til slutt er et par ting som er “sjele viktig” å få med.

De er begge ivrig opptatt av å framsnakke Fagernes Byfest, 6.-8. september (se program under) og at du stemmer!

Og husk.

Fellesskap fungerer og du kan avgi din stemme før valgdagen over hele landet, selv om du ikke bor i kommunen du forhåndsstemmer i. Se her:https://valg.no/valgheader-2019/hvor-kan-jeg-stemme/

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + 8 =